Căsătoria perfectă între usturoiul înțepător și ardeiul fantomă. Acest sos cremos este plin de aromă și atinge notele corecte cu infama iutime a ardeiului Ghost Pepper.
Ghost Pepper AKA Bhut Jolokia
Unități de iutime Scoville (SHU): medie: 947 500 (855 000 - 1.040 000)
Acesta este băiatul rău al lumii ardeilor iuti unde căldura te lovește la 30 de secunde până la 1 minut după ce l-ai mâncat.
Record mondial: 2007 - Cel mai iute ardei din lume!
Sosurile iuti Johnny Hexburg sunt făcute manual cu dragoste în Africa de Sud, în loturi mici, cu ardei iuti cultivati în Africa de Sud. De când a fost înființat în 2016, Johnny Hexburg este cunoscut pentru gama sa largă de sosuri artizanale cu ardei iute, provenite din rețete de familie și rețete dezvoltate de sine, făcute cu ingrediente proaspete. Nici unul dintre sosuri nu seamănă cu altul ca gust, toate fiind unice, cu propriile caracteristici și profiluri de aromă.
Ingrediente: Oțet, apă, ceapă, ardei iuti Bhut Jolokia (Ghost pepper) (19%), usturoi, zahăr, ierburi și condimente, sare
Continut: 125ml
Iutime: 10/10