Cu un fler marocan, această sursă de iutime este potrivită pentru orice masă. Nu este un sos dulce și este plin de condimente și aromă.
Acest ardei este o încrucișare între un Bhut Jolokia (Ghost pepper) și un ardei Douglah. Un fruct matur de ardei Chocolate Bhutlah are o culoare maro ca de ciocolată, pământoasă, răspândită fin pe textura sa ridată. Ardeiul pare alungit si are o dimensiune medie.
La fel ca majoritatea ardeilor 7 Pot, ardeiul are o dulceață - aproape florală. Acest lucru este asociat cu caracterul pământesc subtil pe care îl obțineți de obicei de la soiurile din diferiți ardei ciocolatii (cum ar fi Habanero chocolate). Ei se matureaza de la verde la maro ciocolatiu. În starea lor de maturitate își capătă adevărata savoare și căldura extremă. Până la 2.000.000 SHU !!!
Sosurile iuti Johnny Hexburg sunt făcute manual cu dragoste în Africa de Sud, în loturi mici, cu ardei iuti cultivati în Africa de Sud. De când a fost înființat în 2016, Johnny Hexburg este cunoscut pentru gama sa largă de sosuri artizanale cu ardei iute, provenite din rețete de familie și rețete dezvoltate de sine, făcute cu ingrediente proaspete. Nici unul dintre sosuri nu seamănă cu altul ca gust, toate fiind unice, cu propriile caracteristici și profiluri de aromă.
Ingrediente: Oțet, apă, ardei dulce, ardei iute Chocolate Bhutlah (20%), ceapă, zahăr, ierburi și condimente, sare
Continut: 125ml
Iutime: 10+/10