Howler Monkey Hot este un sos iute tradițional în stil panamez, cu o bază acidulată de oțet și ardei Scotch Bonnet. Turmericul și usturoiul sunt arome remarcabile, făcând acest sos de uz zilnic cu adevărat original. Încearcă-l pe orice, de la ouă la pui la salate.
Ardeiul Aji Chombo (Scotch Bonnet) a fost folosit pentru prima dată în Panama de către antileenii care s-au stabilit acolo din diferite insule din Caraibe. Sosurile iuti pe care le-au creat din acești ardei sunt de obicei pe bază de oțet și sunt denumite în mod obișnuit Aji Chombo sau Chombo Picante. Veți găsi Aji Chombo în majoritatea restaurantelor din Panama, în special în cele de pe Coasta Atlanticului, unde descendenții antileeni formează majoritatea populației. Există multe variante diferite, deoarece fiecare restaurant și individ are propria sa rețetă specială. Puteți folosi Aji Chombo pentru aproape orice. Folosiți-l pentru a înviora orice fel de mâncare, adăugați-l în supă sau folosiți-l ca marinadă. Spre deosebire de majoritatea sosurilor iuti Habanero, sosul iute Aji Chombo începe cu o iutime care se transformă într-o explozie de aromă.
Ingrediente: Otet distilat, ardei rosii Habanero, ardei Scotch Bonnet, usturoi, ceapa, mustar (otet distilat, boabe de mustar, sare, turmeric, condimente), chimen, piper negru, turmeric
Continut: 148ml
Iutime: 7/10