Caju-ul nostru cu ardei iute Habanero este o gustare sofisticată pentru iubitorii acestor nuci speciale. Înflăcărat și picant și totuși fără a supraîncărca aroma fină de caju. Caju-ul provine din Brazilia, însă astăzi este cultivat în principal în Nigeria, India, Coasta de Fildeș și Vietnam. Caju-ul are in compozitie 10% amidon, motiv pentru care este folosit si pentru ingrosarea sosurilor. Strict vorbind, caju nu este o nucă, deoarece crește din tulpina fructelor de caju. Pentru a produce nuci este nevoie de o cantitate extrem de mare, chiar și astăzi o mare parte din aceste lucrări sunt realizate manual. Sunt prăjite în coji înainte de a fi crăpate, deschise și eliberate de pielea brună.. Acesta este motivul pentru care nucile de caju sunt unul dintre cele mai scumpe tipuri de nuci de pe piata. Pentru a asigura aroma maximă, nucile de caju au fost ambalate în vid. Capacul trebuie să pocneasca când este deschis pentru prima dată.
IUTIME: 6/10
Continut: 100gr