NIVEL IUTIME:
Durata de livrare: 1
Salsa tradițională de anghinare cu spanac este o salsa delicioasă care este excelentă chiar din borcan, dar este, de asemenea, o bază excelentă pentru mâncăruri de paste și dipuri cu brânză fierbinte.
Se amestecă crema de brânză cu această salsa. Ia un cips. Scufundați cipsul. Mănâncă cipsul. Repeta. Repeta. Repeta.
Colecția Tradicion Tapas de salsas, dipuri și tartine este o sărbătoare a rețetelor din lumea veche interpretate pentru masa modernă. Îndrăzneț, aromat și făcut cu ingrediente naturale. Se servește cu chipsuri, se amestecă în dipuri sau se creează aperitive delicioase de împărțit.
IUTIME: 1/10
INGREDIENTE: Miez de anghinare (anghinare, apă, sare, acid citric, clorură de calciu), spanac, roșii, pimentos (ardei gras, sare, acid citric), suc de roșii, amestec de condimente (ceapă deshidratată, usturoi deshidratat, condimente, sare), sos iute (ardei roșii de Cayenne învechiti, oțet distilat, sare, usturoi), ardei Jalapeno, oțet, usturoi, sare, clorură de calciu, acid citric derivat în mod natural
CONTINUT: 326gr