Sosul Saté își are rădăcinile în Indonezia și a devenit unul dintre cele mai populare sosuri din toată Asia. Are un gust fin de curry și nucă de cocos și este plin de aromă.
Acest sos este servit în mod tradițional cu frigarui de carne, ca variantă vegetariană cu tofu prăjit sau legume. De asemenea, merge bine cu carne de porc friptă sau curcan sau doar ca o baie. Un fel de mâncare asiatică rapidă și gustoasă este, de exemplu, broccoli și tofu afumat în sos Satay servit cu orez basmatic. Delicios!
Cum se folosește: Încălziți și amestecați sosul într-o oală - nu îl fierbeți!
După deschidere, depozitați-l într-un loc răcoros și utilizați-l cât mai curând posibil.
IUTIME: 1/10
Ingrediente: Lapte de cocos * (27,5%), arahide (15%), ceapă *, zahăr de trestie crud *, ulei de palmier *, pastă de roșii *, tamarind *, sare de mare, ghimbir *, usturoi *, chimen *, ardei Cayenne *
* din cultivarea ecologică controlată
FĂRĂ GLUTEN, VEGAN
Organism de certificare organic: DE-ÖKO-013
Continut: 350ml
Scrie un review