NIVEL IUTIME:
Durata de livrare: 1
O varietate populară de ardei chinezesc este Yilli chilli (yidu lajiao). Este cunoscut acolo ca fiind cel mai bun ardei iute pentru prepararea sosurilor și tocanelor! Ardeiul Yidu are o culoare roșie intensă naturală, ceea ce înseamnă că, sub formă de pulbere, arată încă frumos și colorează cu ușurință orice lichid cu care intră în contact într-un roșu aprins.
Ardeii Yidu au o aromă de ardei iute și fructat și o iutime medie de aproximativ 5.000 - 10.000 SHU. Dacă doriți să fie mai blândă, ar trebui să scoateți semințele înainte de a-l pregăti.
Clătiți ardeii Yidu uscați mai întâi cu apă caldă, înmuiați-i în apă fierbinte timp de 10 min. pentru rehidratare sau adăugare directă la rețeta care va fierbe cel puțin 10 minute.
Continut: 1 KG
Iutime: 6/10